Prestižna nagrada

Najbolja na West Endu: Zrinka osvojila nagradu za debitanticu godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zrinka Cvitešić vrtoglavo se uspinje u svijetu kazališnih glumaca u Londonu.

Naime, Zrinka Cvitešić,  koja je u London otišla prije samo nekoliko mjeseci, kako bi glumila u mjuziklu 'Once'  - osvojila je nagradu za debitanticu godine!

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Baš lijepo Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila sretnom viješću: "Sreća je tamo gdje ti je srce"

>>> Zrinka oduševila Britance - impresionirala i Jennifer Lopez

Zrinka, koja je sada najbolja debitantica godine na West Endu, je pobijedila nakon dvotjednog glasanja, u konkurenciji od osam kandidata.

'Jedan od glavnih razloga zašto smo glumci je zbog publike. Publika koja nas voli, kritizira i uči. Dolazak u jedan od gradova s najboljim kazalištem na svijetu, i to iz male zemlje, je bio jedan veliki korak. Nitko me nije znao, nisam imala poznatu publiku.

Hvala vam West End, hvala svim kolegama i prijateljima i naposljetku, hvala publici koja mi je pomogla da se osjećam kao da zaista ovdje i pripadam. Jedna od prvih rečenica koju kaže moj lik je 'kako engleski nije njezin jezik', a sada mogu reći kako itekako je', rekla je Zrinka za West End Frame.

Podsjetimo, Zrinka je oduševila ulogom Girl u mjuziklu 'Once', čija je brodvejska verzija 2012. godine osvojiila čak osam prestižnih američkih kazališnih nagrada Tony. Pogledajte kako zvuči Zrinka u 'Once'!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene