447347
447347
447347
447347
447347

Zrinka Cvitešić u Radeljakovom zagrljaju

  • , 21.08.2016., 17:12
  • Autor:
  • komentara

Zrinka je na premijeru došla bez svog dečka Nike Kranjčara.

 
 
 
 
Zrinka Cvitesic, Josip Radeljak (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)
Zrinka Cvitesic, Josip Radeljak (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Glumicu Zrinku Cvitešić nemamo priliku tako često viđati na društvenim događanjima u Hrvatskoj, što zapravo ni ne čudi, budući da trenutno živi u Americi. Ipak, Zrinka je došla, bez dečka Nike Kranjčara, podržati svoje kolege glumce na premijeri predstave  'Othella' u režiji Ivice Boban u sklopu ovogodišnjih Dubrovačkih ljetnih igara.

Zrinka Cvitesic, Josip Radeljak (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Na premijeri su se okupile brojen osobe iz glumačkog, ali i političkog svijeta poput Andre i Marine Vlahušic, Anto Nobila sa suprugom, odvjetnice Jadranke Slovokić i Čede Prodanovića.

Jadranka Slokovic, Čedo Prodanović (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)
Anto Nobilo (Foto:Grgo Jelavic/PIXSELL )

'Othella' nije propusto ni Filip Juričić i Josip Radeljak Dikan. Upravo u Radeljakovom društvu Zrinka je najviše uživala, a pao je i jedan čvrsti zagrljaj.

Zrinka Cvitesic, Josip Radeljak (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)


 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se