Kako dalje

Hoće li Zrinka i Niko nakon ovog ostati zajedno?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Niko Kranjčar potpisao je za Glasgow Rangerse, a Zrinka Cvitešić karijeru gradi u SAD-u. Postavlja se pitanje - kako dalje?

Niko Kranjčar pronašao je novi nogometni dom! Naime, Glasgow Rangersi su na svojoj internetskoj stranici oko podneva potvrdili da je Kranjčar od srijede njihov novi član te da će u klubu provesti dvije godine. Donedavno, Niko je zbog nogometa boravio u New Yorku, gdje je igrao za New York Cosmos, a Zrinka ondje snima film.

Pogledaj i ovo Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Najtajanstveniji domaći par Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u opuštenim trenucima, nisu marili za znatiželjne poglede i pokazali su da su sretniji nego ikad!

Svaka čast Niki na uspjehu, no postavlja se jedno veliko 'showbiz' pitanje u cijelom ovom sportskom transferu! Kako će ovu novost preživjeti ljubav spomenutog Nike i njegove lijepe djevojke Zrinke Cvitešić? Naime, britanski mediji raspisali su se nedavno o njihovoj vezi, a Zrinku su naveli kao glavnu prepreku Kranjčarevom transferu i dolasku u Glasgow.

Da podsjetimo, britanski tisak pisao je da se Kranjčar u New York doselio zbog Zrinke, koja tamo gradi karijeru, odnosno, snima film. Uvjereni su bili da će njegova odluka o daljnjoj karijeri ovisiti upravo o prelijepoj Zrinki. 'Tko nosi hlače u toj vezi moglo bi odlučiti o tome u kojem će sljedećem klubu Niko igrati', insinuirali su Britanci da bi Niko mogao odustati od Glasgowa. Čini se da simpatični nogometaš ipak nije bez - gaća, a niti nosi papuče. Nadamo se da ovo neće biti prepreka za ljubav lijepog para!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene