458157
458157
458157
458157
458157

ZRINKA CVITEŠIĆ SE OTVORILA "Prolazila sam najteže razdoblje u životu"

  • , 23.11.2016., 21:14
  • Autor:
  • komentara

Zrinka Cvitešić progovorila je o najtežim trenucima svog života.

 
 
 
 
Zrinka Cvitešić (FOTO: Chaz Niell/Press Association/PIXSELL)
Zrinka Cvitešić (FOTO: Chaz Niell/Press Association/PIXSELL)

Zrinka Cvitešić progovorila je o najtežem razdoblju u životu, a u isto vrijeme radila na predstavi "Zečja rupa" u kazalištu Planet Art. Ovih dana kazalište slavi rođendan, a povodom 12. obljetnice Zrinka je kazalištu i utemeljitelju Marku Torjancu uputila videočestitku. Kazališni komad nazvala je posebnim i jednim od najvažnijih u karijeri. Progovara taj komad o najbolnijem trenutku u životu bračnog para, gubitku djeteta.

"U veljači 2009. godine prolazila sam kroz jedno od najtežih razdoblja u svom životu i baš nekako u to vrijeme započela sam rad na predstavi 'Zečja rupa' u Planet Artu te sam shvatila da nisam jedina kojoj je u tom trenutku bilo teško. U radu na predstavi tražili smo odgovor na najteže životno pitanje - kako preživjeti i kako se nositi s gubitkom djeteta. Nakon dva mjeseca priprema izašli smo na scenu ne samo kao bolji glumci, već i kao bolji ljudi", rekla je u videu Zrinka.

Zrinka Cvitešić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL)

"Osobno sam u tom kazalištu pronašla obitelj, prijatelje, najbolje kolege i hvala Marko, Slave... svim roditeljima koji su izgubili djecu, a smogli su snage doći na predstavu, zajedno s nama plakali i ustupili mjesto katarzi. Zbog svega toga što sam rekla 'Zečja rupa' i dan danas ostaje prva na listi svih mojih predstava, zbog snage i katarze koja se događala nama na sceni i onima koji su je gledali. Hvala", dodala je slavna glumica.

Zrinka Cvitešić (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL)

Najteže razdoblje o kojem Zrinka priča na početku videa bilo je ono kada je prije sedam godina započela vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, koji je tada još bio u braku. Teško razdoblje je prošlo, a Zrinka je u međuvremenu izgradila svjetsku karijeru te vezu s Nikom Kranjčarem.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se