Pogledajte Video

Zrinka oduševila Britance - impresionirala i Jennifer Lopez

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić osvojila je Britance, a sada napokon i možemo vidjeti čime ih je to osvojila. Gostovala je u showu britanskog komičara u kojem je bila i Jennifer Lopez.

Naša Zrinka Cvitešić trenutačno nastupa na West Endu s mjuziklom 'Once', a svojim nastupom oduševila je i brojne stroge kritičare. Gostovala je popularnom showu britanskog komičara Grahama Nortona, a zajedno s kolegom Declanom Bennettom, oduševila je izvedbom popularne pjesme 'Falling Slowly'.

Pogledaj i ovo showbuzz prvo gostovanje Spektakl s Broadwaya u Hrvatskoj! "Mačke" oduševile Zagrepčane

U studiju je bila i slavna Jennifer Lopez koja je poručila kako će svakako pogledati show nakon što ju je nahvalio sam komičar Norton.

>> Zrinka briljirala u Londonu: Britanski mediji i kritika oduševljeni

'Ovo je najbolja izvedba mojeg imena koju je itko izgovorio', uputila je Zrnika voditelju koji se mučio da izgovori njezino puno ime i prezime. Simpatična glumica osvojila je simpatije publike koju je i nasmijala svojom primjedbom.

Specijalizirani portal 'What's on stage' izvedbi je dao maksimalne četiri zvjezdice, a za Zrinku su napisali kako je prekrasna mlada glumica. Kritičar uglednog Guardiana nahvalio je izvedbu glumaca, a za Zrinku i njezinog partnera kaže kako ravnodušnima mogu ostaviti samo one kamenog srca. Zrinka je uzela pauzu u matičnog kazalištu HNK, te je odlučila okušati sreću na londonskom West Endu. Sudeći po reakcijama, to je bila odlična odluka!

Pogledajte dio njezine izvedbe! Kako vam se sviđa?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene