Prepoznajete ga?

Znate li tko je zapravo Bogoljub Šaulić iz kultne 'Audicije'?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Publiku je nasmijavao svojim urnebesnim skečevima koje možete pogledati u VIDEU.

'Audicija' je kultna predstava nastala u prosincu 1984. godine kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, prvi put izvedena na Otvorenoj sceni OBALA. Samo par godina nakon otvaranja sarajevske Akademije, studenti prvih generacija glume, razvijajući zadatak koji se zove 'skica za lik i imitacija', uz pomoć profesora Emira Kusturice i Bore Stjepanovića, dolaze do predstave koja će postati popularna pod imenom 'Audicija'.

Pogledaj i ovo showbuzz urnebesna komedija Povratak kultne "Audicije": Jugoslavija ju je obožavala, a sada se konačno vraća

>> Urnebesni Emir Hadžihafizbegović otkriva zašto je Fadil poseban lik!

Tadašnji studenti Željko Ninčić, Admir Glamočak, Emir Hadžihafizbegović, Haris Burina, Saša Petrović, Jasmin Geljo, Željko Kecojević, Senad Bašić, Branko Đurić i Mladen Nelević, postaju imena koja zna cijela bivša Jugoslavija.

U predstavi se pojavljuje i sjajni glumac Emir Hadžihafizbegović koji je i junak nove humoristične serije Nove TV - 'Dva smo svijeta različita'. Kako izgleda 'audicija', ili točnije, kako je izgledao Emir dok je bio student,pogledajte u videu!

Glumio u više od 20 filmova

Emir Hadžihafizbegović rođen je 1961. godine u Tuzli. Završio je Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu. Igrao je u velikom broju kazališnih predstava, ali u više od 20 filmova.

Izmedu ostalog, glumio je u filmovima 'Otac na službenom putu', 'Hajde da se volimo', 'Život radnika', 'Gori vatra', 'Rimejk', 'Ljeto u zlatnoj dolini', 'Grbavica', a njegova posljednja uloga poručnika Safeta Pašića u filmu 'Karaula' sigurno će se dugo pamtiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene