Glumac otkriva

Urnebesni Emir Hadžihafizbegović otkriva zašto je Fadil poseban lik!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada priprosti seljak Fadil Opančić dobije posao ravnatelja kazališta i već prvog radnog dana garderobu pretvori u birtiju, zaposlenici kulturne ustanove pokušavaju ga smijeniti...

Ako ste uživali u serijalu 'Lud, zbunjen, normalan', onda ćete se smijati i večeras u dvadeset sati kad na programu Nove TV počinje nova bosansko-hercegovačka humoristična serija 'Dva smo svijeta različita'. Glavna uloga povjerena je majstoru zanata - Emiru Hadžihafizbegoviću!

>> Upoznajte čovjeka koji će vas od večeras redovito bacati u trans

Pogledaj i ovo showbuzz Poznati glumac otkrio Bori se s nesanicom već 25 godina: "Baci me oko dva i već sam u pet na nogama"

Kada priprosti seljak Fadil Opančić dobije posao ravnatelja kazališta i već prvog radnog dana garderobu pretvori u birtiju, zaposlenici kulturne ustanove pokušavaju ga smijeniti.

'To je lik koji susrećemo svakodnevno na našim geografijama i on je gotovo do te mjere sterotip i do te mjere univerzalan da ga možemo naći u Zagrebu, Sarajevu i Amsterdamu', kaže Emir.

Emir je do sada snimio 40 igranih filmova. Ovaj bosanskohercegovački glumac ostvario je široku lepezu likova poput Ibre u 'Arminu', Sztanka u 'Gori vatra', poručnika Safeta Pašića u 'Karauli', te Bogoljuba Šaulića u kultnoj Audiciji. Trenutačno u Zagrebu snima film 'Mirni ljudi' pod redateljskom palicom Ognjena Sviličića. Kaže kako mu je to najteža uloga u dosadašnjoj karijeri. Što je sve Emir otkrio pred kamerama inMagazina, pogledajte u videu, a novu seriju 'Dva smo svijeta različita', možete pogledati na programu Nove TV večeras u 20.05 sati!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene