S Ćorlukom u šetnji

Frankine vruće hlačice plijenile pažnju na Stradunu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić i Vedran Ćorluka odmaraju u Dubrovniku. Zaljubljeni par nije mogao proći neprimijećeno ni u ležernom izdanju na jutarnjoj kavi.

Ljeto vrijeme za odmor, a zna to i naš poznati nogometaš Vedran Ćorluka koji je vjerojatno jedva dočekao odmor nakon sezone u ruskom klubu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Jadransko more i sunce pravi je lijek za hladnu Rusiju, a osim toga Vedran ima i lijepu pjevačicu Franku Batelić uza sebe. Zaljubljeni par sinoć je stigao u dubrovačkom hotelu Excelsior, a jutros su se prošetali Stradunomi i popili jutarnju kavu.

>> 'Zbog Vedrana sam postala strastvena navijačica'

Oboje ležerni u trapericama i bijelim majicam, atraktivan par ipak nije mogao proći nezamijećeno pa su ih fotoreporteri odmah snimili. Franka je uz vruće hlačice iskombinirala i šešir širokog oboda - veliki trend sezone.

Par je nedavno proslavio i prvu godišnjicu veze. 'Kod Franke mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Ne znam jesam li pronašao srodnu dušu, ali pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe', rekao je zaljubljeni Ćorluka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene