Pjevačica iskreno

'Zbog Vedrana sam postala strastvena navijačica'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kaže kako nije previše napeta zbog nadolazeće utakmice u petak jer je sigurna kako će Hrvatska dobiti.

Pjevačica Franka Batelić koja je već devet mjeseci u vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom, otkrila je kako je tek uz njega zavoljela nogomet te počela pratiti tekme.

>> 'Nije mene to smetalo. Znala sam što je istina'

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Kako je izjavila za Gloriju: 'Uz Vedrana sam zavoljela nogomet i postala strastvena navijačica. Bila sam na dvije utakmice naše reprezentacije, a bit ću i na Maksimiru u okršaju sa Srbijom. Društvo će mi biti roditelji Ingrid i Damir te moj brat Nikola'.

Franka kaže kako nije previše napeta zbog nadolazeće utakmice u petak jer je sigurna kako će Hrvatska dobiti. Iako je sa slavnim nogometašem u vezi na daljinu jer se on trenutačno naalzi u Moskvi, kaže kako se njih dvoje super slažu te se viđaju kad god je to moguće.

'Vedran ima moju potporu i razumijevanje, to više što je moj posao vrlo nestalan te mi ostavlja malo slobodnog vremena', kaže Franka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene