Haljina sve otkrila

Kate pokazala sve veći trudnički trbuh!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je Kate Middleton poznata po svojem mršavoj figuri, vojvotkinja je objeručke prihvatila svoje nove obline.

Kate Middleton trenutno je u posjeti humanitarnoj udruzi u Londonu, te je to ujedno njezin prvi javni izlazak nakon odmora. Kate izgleda zdravo i blistavo u sivoj haljini koja je otkrila njezin rastući trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Supruga princa Williama i vojvotkinja od Cambridgea doista uživa u trudnoći!

Kate Middleton nije se ni pretjerano uzrujala nakon što su objavljene nove fotografije s odmora na kojima se lako može primijetiti njezin trudnički trbuščić.

>>  Kraljevski par na odmoru: Kate u bikiniju pokazala trbuščić!

Nakon prvobitnih mučnima, Kate se sada osjeća odlično. 'Kate kaže da voli biti trudna i uživa u transformaciji svog tijela', kaže izvor blizak kraljevskom paru. 'Čak se i našalila da joj je stražnjica veća, ali da se usprkos tome osjeća seksi!'

'William joj stalno govori da su čudesne njezine nove obline. Oni su se stvarno trudili da se ponovno povežu na putovanju i da ponovno budu samo normalan par', otkrio je izvor.

>> Kraljevski par na odmoru: Kate u bikiniju pokazala trbuščić!

No nakon odmora na otoku Mustique s Williamom, Kate se vratila svojim kraljevskim dužnostima, piše Showbizz Spy. Početkom ožujka posjetit će luku Grimsby gdje će biti predstavljene aktivnosti dobrotvorne udruge njezinog svekra princa Charlesa, zatim će posjetiti školu i muzej.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene