Opet na udaru

Kraljevski par na odmoru: Kate u bikiniju pokazala trbuščić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanski magazin Chi ponovno je objavio fotografije vojvode i vojvotkinje od Cambridgea na odmoru. Kraljevski dvor je bijesan!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William Nisu baš dobro odabrali Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ponovno su na meti talijanskog časopisa Chi koji je objavio fotografije trudne Kate Middleton u bikiniju.

Paparazzi su opet uspjeli snimiti kraljevski par na odmoru! Kate Middleton i princ William mislili su da će ovo biti miran odmor na otoku Mustique, no njihovi intimni trenuci opet su završili na naslovnici talijanskog magazina Chi koji je inače u vlasništvu Silvia Berlusconija!

Anonimni izbor iz Buckinghamske palače koja osuđuje fotografije kojima se narušava privatnost kraljevskog para. Iako je paparazzima zabranjen prilaz na privatni otok koji je omiljeno luksuzno utočište svjetskih zvijezda poput Mick Jaggera i David Bowiea, njihove fotografije s odmora su opet objavljene nakon prvobitnog skandala kada je Kate uhvaćena u toplesu.

>> Luksuz i uživanje: Ovako odmara kraljevski par!

Tada je kraljevska obitelj zabranila objavu istih fotografija u britanskim medijima, no isto pravilo se nije odnosilo na ostatak svijeta.

Kraljevski dvor šokiran, William razočaran

'Razočarani smo što će fotografije vojvode i vojvotkinje s privatnog odmora vjerojatno biti objavljene u inozemstvu. Ovo je jasno kršenje prava para na privatnost', izjavio je jučer glasnogovornik palače.

Nakon prvobitnih mučnima, izgleda da je Kate sada odlično. Na fotografijama koje je objavio Chi lako se može uočiti rastući trudnički trbuščić. Kraljevski izvori ističu kako je princa Williama posebno pogodilo ovo najnovije kršenje privatnosti! Nesretan je jer nije mogao zaštiti svoju suprugu.

Trač magazin Chi, koji je u vlasništvu bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, otkupio je fotografije koje su se nudile nekolicini drugih časopisa, ali su samo oni bili spremni platiti cijenu nešto veću od dva milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene