Stigla prinova

Kate Middleton i princ William svijetu pokazali princezu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vojvotkinja od Cambridgea, supruga princa Williama Kate Middleton, rodila je kćer u bolnici St. Mary u Londonu.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton na svijet je donijela svoje i Williamovo drugo dijete. Vijest je s oduševljenjem dočekana u cijelom svijetu, a građani Velike Britanije slave!

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Kate Middleton rodila je kćer dva i pol sata nakon dolaska u bolnicu, točnije, u 8 sati i 34 minute po lokalnom vremenu, a malena je teška 3,8 kg. Vijest o rođenju drugog djeteta budućeg kraljevskog para objavljena je na službenom Twitter profilu Kensington Palacea.

Ponosni tata princ William napustio je Lindo Wing nakon 16 sati kako bi proveo vrijeme sa sinom Georgeom.

 Otkriveni svi misteriji oko dolaska nove kraljevske bebe

Princ William kroz cijelo je vrijeme porođaja bio uz suprugu Kate. Kensington Palace putem Twittera je obavijestio javnost kako su Kate i malena dobro.

Cijela kraljevska obitelj presretna je zbog dolaska prinove, a oči cijelog svijeta sada su uprte u Lindo Wing bolnice St. Mary u Londonu, gdje će Kate i William prvi put svijetu pokazati svoju malenu princezu.

Oko 19:15 sati po našem vremenu, vojvotkinja i princ izašli su pred bolnice St. Mary sa svojom novorođenom kćeri nakon čega su istu bolnicu i napustili.

Catherine Middleton: Savršena samo 12 sati nakon poroda

Podsjetimo, novorođena princeza u redu za nasljeđivanje engleske krune već sada zauzima četvrto mjesto. Prije bebe, nalaze se princ Charles i zatim prinčevi William i George. Time princ Harry pada na peto mjesto.
Drugo dijete prijestolonasljednika već se tradicionalno smatra 'rezervom' u slučaju da se prvome, u ovom slučaju Georgeu, nešto dogodi ili pak, abdicira.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene