Tragični kraj

Vlatka o Dolores: 'Život nas je spojio u jednom neugodnom scenariju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cijeli jučerašnji dan prijatelji, kolege i obožavatelji šalju poruke podrške obitelji Dolores Lambaše, a oglasila se i Vlatka Pokos.

Glumica Dolores Lambaša jučer je stradala nakon posljedica teških ozbljeda koje je zadobila u automobilskoj nesreći koja se dogodila kod Velike Kopanice u smjeru Zagreba.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 2 otvorila dušu Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

>> Kronologija tragedije u kojoj je stradala Dolores Lambaša

Iako je u središte medijske pozornosti najčešće dospijevala zbog interesa za njezinim privatnim životom, struka nikad nije dvojila kako je Dolores perspektivna i talentirana glumica. Njezin tragičan kraj za Jutarnji je prokomentirala i voditeljica Vlatka Pokos koja je prije nje bila u vezi s Josipom Radeljakom Dikanom.

'Što da vam kažem, to što se dogodilo je strašno i kao svakom normalnom čovjeku duboko mi je žao što je stradala jedna tako mlada osoba kao Dolores. Nas dvije život je spojio u jednom neugodnom scenariju, iako se nikad osobno nismo ni upoznale.  Svi, međutim, u nekom trenutku shvatimo kako je život krhak i prolazan. Šokirana sam stravičnom viješću. Želim joj da počiva u miru', poručila je Vlatka.

Dolores Lambaša publiku je osvajala svojim TV ulogama, onima na filmskom platnu, ali i nastupima na kazališnim daskama. Dolores je briljirala ulogom u filmu Nikše Sviličića "Vjerujem u anđele".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene