Obitelj na prvom mjestu

'Moja djeca su privilegirana, ali ne dobiju sve što požele!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ponekad se čini kako Victoria Beckham ima sve: prezgodnog supruga, divnu djecu i posao iz snova!

No 39-godišnja Victoria je u intervjuu za The Sun priznala da joj je obitelj najvažnija, a otkrila je kakva pravila primjenjuje u odgoju svojih najmilijih – kćerke Harper te sinova Brooklyna, Romea i Cruza.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ima se, može se! Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

>> Kako su se mijenjali: Beckhamovi nekad i sad!

'Ne mogu se šminkati ispred Harper, jer bi mi se pridružila istog trena. Zasad se oblači i ponaša kao dečkić zbog svoje braće', ispričala je Victoria.

'Moja djeca vode privilegiran život, to je istina, ali ne dobiju sve što požele. Uvijek im pokušavamo naglasiti kako su sretni zbog svega što imaju. Moj sin Cruz me pitao zašto je dobro biti slavan. Odgovorila sam mu da je dobro biti slavan jer onda imaš moć činiti dobre stvari. Tako smo počeli pričati i o humanitarnim donacijama, a Cruz je zaključio da će zbog slave moći među ljudima proširiti neke dobre poruke', zaključile je ponosna mama Victoria.

Podsjetimo, 39-godišnja Victoria je u braku s Davidom Beckhamom. David i Victoria svoju su romansu započeli 1997. godine, a vjenčali se dvije godine zatim. Imaju četvero djece - Brooklyna (14), Romea (10), Cruza (8) i jednogodišnju Harper Seven.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene