Prisjetite se

Transformacije koje su najviše šokirale – najbolji do sada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Show 'Tvoje lice zvuči poznato' zaludio je Hrvatsku, a evo i zašto.

VIDEO Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

 

Već od prve epizode zabavno-glazbenog spektakla ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ kandidati su oduševili svojim transformacijama. Stručna ekipa šminkera, maskera, frizera i kostimografa baš svaki put odradi fantastičan posao i naše zvijezde učini neprepoznatljivima. Često su transformacije toliko uspješne da se i sami izvođači teško prepoznaju kada se pogledaju u ogledalo.

Za sve to potrebno je puno vremena, truda i strpljenja. Ipak, nije lako nepomično sjediti na stolcu i po nekoliko sati. To se posebno odnosi na dio kada je za transformaciju potrebna prostetika, točnije, kada lica naših kandidata treba nadograditi raznim trikovima kako bi što više sličili originalu. Perika je ključna stvar u transformaciji i zato se perikama pridaje poseban značaj, pegla ih se, vikla, krati, produžuje… sve kako bi bile što autentičnije.

Ove nedjelje vidjet ćete kako se Baby Dooks borio sa zahtjevnim klapskim pjevanjem

Neke od transformacija koje smo gledali u proteklim epizodama pamtiti ćemo još dugo.

U prvoj epizodi mega popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ oduševila je Minea transformacijom u popularnog Jolu toliko dobro da ni sama sebe nije mogla prepoznati.

Mario Petreković kao Beyonce oduševio je više od milijun gledatelja, ali transformacija koja će se pamtiti zauvijek je svakako ona u Tinu Turner. Mario je doslovno zaludio naciju i postao prava zvijezda.


Giuliana samo često gledali na štiklama i svaki put bi nas oduševio, ali kao Freddie Mercury ostati će zapamćen još dugo vremena.

Transformacija Vande u Stevie Wondera, ali i Minee u Mc Hammera, bile su bez sumnje najzahtjevnije.

Kao prvo, ne samo da su morale promijeniti spol, morale su promijeniti i boju kože.

Cijeli članak pročitajte na službenoj stranici tvojelice.hr, a nikako ne propustite nove transformacije u nedjelju u 20 sati na programu Nove TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene