show na novoj tv

'Tvoje lice zvuči poznato' je najgledanija zabavna emisija godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tvoje lice zvuči poznato neosporno je nedjeljna poslastica hrvatskih gledatelja!

VIDEO Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Show Nove TV Tvoje lice zvuči poznato iz emisije u emisiju privlači sve veći broj gledatelja koje su oduševile transformacije kandidata te odlična zabava i energija, što potvrđuju rekordni rezultati gledanosti pete emisije koju je pratilo čak 60% gledatelja koji su u nedjelju navečer bili pred malim ekranima.

Tvoje lice zvuči poznato: Minea postaje Vuco, a Jasna pjeva plesni hit 'Happy'

Prema podatcima AGB Nielsena petu emisiju pogledalo je 1.227.000 gledatelja, odnosno 60% gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima.

Peta emisija show-a Tvoje lice zvuči poznato ostvarila je rekordne rezultate i u užoj skupini gledatelja od 18 do 54 godine, s udjelom gledanosti od čak 63%.

Takvim je izvanrednim rezultatima gledanosti Tvoje lice zvuči poznato uvjerljivo najgledanija emisija u RH od početka 2014. godine do danas, izuzev sportskih sadržaja. Osim toga, peta emisija Tvoje lice zvuči poznato postigla je rekordnu gledanost kojom se etablirala kao najgledanija zabavna emisija od 2007. godine do danas.

Izvor: Nielsen Audience Measurement
Razdoblje: 2.11.2014.
Ciljna skupina: 4+; 18-54

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene