Voli kritike

Hrabra Mia! ''Ana mi je najveća konkurencija''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Mia Anočić Valentić priznala je da je sudjelovanje u showu Tvoje lice zvuči poznato iznimno zahtjevno.

''Bolja sam glumica nego pjevačica'', kazala je Mia Anočić Valentić i započela razgovor s nama ususret novoj sezoni najgledanijeg TV formata Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Kao glumici, transformacije joj nisu strane, a kada bi mogla, transformirala bi se ona i mimo kazališta i ovog showa. ''Da se mogu u nekoga transformirati, onda bih se transformirala u nekog frajera i to tamnoputog, a prvi mi na pamet pada Snoop Dog jer je baš dobar frajer'', priznala je Mia pred kojom će svaki tjedan stajati žiri.

''Moj ego se mora znati nositi s dobrim i lošim kritikama jer i loša je kritika dobra kritika'', kazala je glumica.

''Što se tiče konkurencije, možda mi je najveća konkurencija Ana Gruica jer ona je jedina glumica kao i ja'', promislila je Mia Anočić Valentić koja se veseli ovom projektu unatoč tome što je zahtjevan.

''U usporedbi s kazalištem ovo je puno teže jer tu moram i pjevati i plesati i glumiti istovremeno. Možda mi je i teže jer sam u kazalištu od devete godine. Ne znam hoće li biti teško, ali hrabra sam'', kazala je Mia koja, poput ostalih kandidata, jedva čeka da TLZP krene.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene