Dečko negoduje

Otkriven i njezin porok: Slavna glumica previše PIJE!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi nisu znali kako je glumica poznata partijanerica koja se voli zabaviti, često i uz koju časicu previše. Međutim njezinom novom dečku ta se navika ni najmanje ne sviđa...

Zvijezda emisije Moderna obitelj Sofia Vergara s novim dečkom Joe Manganiellom prvi put je izašla u javnost prošli mjesec na proslavi svog 42. rođendana.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Ono što mnogi nisu znali je to kako je glumica poznata kao prava latino partijanerica koja se voli zabaviti, često i uz koju časicu previše.

Mnoge bi voljele biti na njenom mjestu: Napokon uhvaćeni poljupci!

To se nije svidjelo njezinom novom dečku stoga je tu njezinu naviku presjekao u korijenu. I uspio ju je uvjeriti kako se ne treba napiti da bi se zabavila! Glumica se pripitomila, a time su oduševljeni i zajednički prijatelji para, prenosi Radar Online.

Glumica je nedavno prekinula dvogodišnje zaruke s Nickom Loebom, ali nije gubila vrijeme tugovajući.Ubrzo je  prohodala je s glumcem Joem Manganiellom a ljudi tvrde kako su njih dvoje nerazdvojeni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene