Seksi i zaljubljeni

Mnoge bi voljele biti na njenom mjestu: Napokon uhvaćeni poljupci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Držeći se za ruke, krenuli su na ručak ne mareći za fotoaparate koji su bilježili svaki njihov pokret.

Nedugo nakon što su viđeni u zračnoj luci u Miamiu kako izmjenjuju nježnosti, trenutno najseksi Hollywoodski par, Sofia Vergara i Joe Manganiello, nastavili su s javnim iskazivanjem pažnje jedno prema drugom.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Rođendan proslavila u zagrljaju novog, seksi dečka

Poznato je kako je Sofia velika ljubiteljica hrane, tako ne čudi što su se odmah nakon ručka s prijateljima uputili do restorana u kojem ih je čekala bogata trpeza prepuna delicija kojima ova seksi Kolumbijka nije mogla odoljeti - baš kao ni svom novom dečku, mišićavom Joeu.

Par je koristio svaku priliku za razmjenjivanje poljubaca i nježnih dodira. Svoju vezu više ne skrivaju i očito ne mare za to što su sve oči i foto objektivi usmjereni ka njima.

Kolumbijska ljepotica iza sebe ima brak s Joeom Gonzalezom, ljubavi iz djetinjstva s kojim ima i sina Manola. Donedavno je bila zaručena s poduzetnikom Nickom Loebom koji ju je zaprosio na vrhu Meksičke piramide.

Od poznatih muškaraca, koji nisu mogli odoljeti ovoj vrućoj ljepotici, spominju se još Donald Logue, Tyrese Gibson, Tom Cruise i Craig David. Sigurni smo da je lista daleko duža, ali kada izgledate poput Vergare, onda možete i birati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene