Božić slavnih

Božićni savjet pjevačice - 'Nemojte se varati, sve se sazna!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U studiju Narodnog radija izmjenjivali su se Rozga, Gobac, Massimo, Remi, Zak, Franka, Mejaši i Maja Šuput.

'Ne želim mami smetati u kuhinji'. rekla je kroz smijeh Jelena Rozga na pitanje o tome hoće li se dohvatiti kuhače za ove božićne blagdane.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov pokazao i posebnu tetovažu Suprug Maje Šuput ni bez nje ne prolazi neopaženo, evo gdje su ga samog ulovili fotografi!

Evo kako su Božić dočekale domaće zvijezde!

Rozga je bila gošća u eteru Narodnog radija gdje su se, tradicionalno, i ovog Božića okupila neka od najpoznatijih glazbenih imena na hrvatskoj sceni. Ugostio ih je voditelj Dalibor Petko u emisiji 'Božićno jutro sa zvijezdama'.

'Moja kćer i ja smo zaduženi za kupovinu bora. Mora biti do stropa, a dok mi kitimo supruga peče kolačiće. To je tradicija u mojoj familiji', rekao je Massimo, opisavši se kao velikog tradicionalistu, koji priželjkuje kamin za sljedeći Božić u kući koju trenutno uređuje. 'Ne smeta mi i ako ću zbog toga stalno morati cijepati drva', odrješit je Massimo.

Ivan Zak rekao je da svake godine dočekuje tamburaše pod prozorom, koji mu dolaze čestitati imendan, a Mejaši su otkrili kako je najveći izjelica među njima Nikola, koji je ujedno i najmršaviji član.
'Nemojte mi slati sms-ove', zavapio je Gobac, koji je svoj Božić opisao ovako. 'Sve kolače pojedem do 12 i onda odem spavati sve do Štefanja'. Remi iz Elementala je čista suprotnost Gopcu. 'Iznenadio bi se koliko me Božić smekšao, a tu je i moja fascinacija božićnim lampicama. Imam ih cijele godine u akvariju, a onda ih samo izvučem na bor', rekla je Remi.

I Franka Batelić provodi Božić u krugu obitelji. 'Prava sam domaćica, ali kolače ne pečem', rekla je mlada pjevačica kojoj su najdraži pokloni putovanja. Za božićnu poruku bila je zadužena Maja Šuput. 'Dajte se grlite i ljubite. Nemojte se varati, jer to se uvijek sazna. I živite svaki dan kao da je posljednji, jer nikad ne znaš kad će neki tajfun opaliti', rekla je Šuputica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene