Talijanski žigolo

Tko je muškarac na kojeg su pale holivudske zvijezde?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako manje poznat u Americi i Engleskoj, blisko druženje sa Selenom Gomez to će svakako promjeniti...

Tommy Chiabra se već neko vrijeme kreće među bogatima i slavnima, a ovog je tjedna upao u oko mnogima svojim bliskim druženjem sa Selenom Gomez.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Djevojčica je odrasla i postala pravi seks simbol!

Tommy je pomogao pop zvijezdi Seleni da proslavi svoj 22. rođendan na unajmljenoj luksuznoj jahti u St. Tropezu. Želio je da se Selena osjeća što ugodnije pa trenutak u kojem bivšu djevojku Justina Bibera umotava u ručnik nije promakao ni paparazzima. 

Iako manje poznat u Americi i Engleskoj , Tommy ima svoje mjesto u europskom visokom društvu i često je viđen uz bogate i slavne na raznim zabavama. Osim toga, ovaj mišićavi Europljanin pruža svoje usluge bogatima pri unajmljivanju super luksuznih jahti, a taj posao je započeo još 2011. godine.

Čini se kako Selena uistinu uživa u društvu preplanulog Talijana pa nije ni čudo što su već krenule glasine o navodnoj romansi. Ono što se dogodi u St. Tropezu ne ostaje u St. Tropezu, tako će, čini se, Selena imati što objašnjavati Jessici Szohr koja je prije mjesec dana viđena s Tommyjem ne samo u razgledavanju Italije, već i u bazenu u kojem su djelovali prilično blisko. 

Bili oni samo prijatelji ili nešto više, Tommy je u svakom slučaju pomogao Seleni da prebrodi svoje neuspješne pokušaje veze s Biberom. I dok je tako provodila vrijeme daleko od svoje dugoročne ljubavi, Selena je na Instagramu objavila kako uistinu uživa u svom slobodnom vremenu.
  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene