Zar je to ona?

Malena djevojčica je odrasla i postala pravi seks simbol!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekoć slatkica, a danas za njom uzdišu muškarci diljem svijeta …

Mlada glumica i pjevačicaSelena Gomez uživa u Italiji. Dobila je nagradu na Globalnom filmskom i glazbenom festivalu u talijanskom gradu Ischia. 21-godišnja zvijezda primila je nagradu Kids' Global Award, a onda se odlučila odužiti fanovima pokazavši im da više nije samo slatka djevojčica.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Tko bi joj odolio? Lijepo lice, savršeno tijelo i tek 22 godine: Hoće li ona natjerati legendu da se napokon skrasi?

Lijepa je Selenea iz hotela Hotel Della Regina u kojem je bila smještena izašla poput prave rimske božice. Odjevena u bijelu kratku haljinicu i vrtoglavo visokim potpeticama plijenila je pažnju dok se penjala na jahtu kojom će napustiti Italiju.

I dok trač magazine više zanima njezin privatan život i turbulentna veza s Justinom Bieberom, mlada ljepotica nastavlja postizati uspjehe

21-godišnja zvijezda izgledala je senzacionalno i mediji su se raspisali kako je mlada diva ovom kombinacijom svima pokazala da više nije malena djevojčica već pravi seks simbol, piše Daily Mail.

Selena je nedavno prošla kroz burno razdoblje u svome životu čiji je glavni uzrok njezin bivši dečko Justin Bieber. No, čini se da je Gomez odlučila ostaviti prošlost iza sebe te uživa u pažnji koju joj pružaju njezini fanovi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene