Dvojnik Justina Biebera

Nestao prije nekoliko dana, a sada je pronađen mrtav!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tobias Strebel odnosno Toby Sheldon svoj je život posvetio tome da što više nalikuje na slavnog pjevača.

Tobias Strebel odnosno Toby Sheldon koji je mnogima poznat kao dvojnik Justina Biebera pronađen je mrtav. Tijelo 35-godišnjaka pronađeno je prošli petak u Motelu 6 u Kaliforniji, tri dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Iako se točan uzrok smrti ovog mladića ne zna, iz policije su potvrdili da je u sobi pronađena droga.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

VIDEO Dali su pravo bogatstvo kako bi nalikovali na svoje idole!

Njegovi su prijatelji za ABC7 rekli da su u šoku i da je njegov nestanak iznimno neobičan te da nije ostavio nikakvu poruku niti ni na koji drugi način dao do znanja da ga neće biti. Ipak, nagađa se da je njegov nestanak povezan s nedavnim prekidom veze s dečkom s kojim je hodao.

Sheldon je bio zvijezda showa "Botched" – showa koji prikazuje ovisnike o plastičnim operacijama. Kako bi nalikovao na svog idola pop zvijezdu Justina Biebera, Toby Sheldon potrošio je vrtoglavih 100 tisuća dolara. 30-godišnjaku Tobyju nije bilo lako postići izgled tinejdžera Biebera pa je broj operacija kojima se podvrgnuo zaista velik – smanjio je bradu, podignuo kapke, presadio kosu, podignuo gornju usnicu te kutove usana kako bi njegov osmijeh više nalikovao na onaj mladog kanadskog pjevača.

 

How much do I look like justin on a scale of 1-5? I'm getting my ears done on the 26th. #tobysheldon #justinbieber @justinbieber

A photo posted by Toby Sheldon Bieber (@tobysheldon) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene