Pretjerano?

VIDEO Dali su pravo bogatstvo kako bi nalikovali na svoje idole!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovo je priča o onima koji psu potrošili pravo bogatstvo na plastične operacije kako bi što više nalikovali na Davida i Victoriju Beckham, Michaela Jacksona i brojne druge zvijezde

Izgled koji neki muškarci najčešće žele postići ne pripada niti jednoj osobi – riječ je o lutki. Dečki žele izgledati poput supruga slavne Barbie, a jedan od njih je i Justin Jedlica koji se smatra živim Kenom. Bio je na više od 15o estetskih operacija među kojima je ugradnja implantanata u mišiće ramena, a na svoj san potrošio je 170 tisuća dolara.

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Ne da se smesti Od nje smo navikli na svašta, ali ovakav je dekolte i kod nje nešto sasvim novo i drugačije

Plastičnu operaciju je javno odbacija, no nije spominjala očitu plastičnu - korekciju

Kako bi nalikovao na svog idola pop zvijezdu Justina Biebera, Toby Sheldon potrošio je vrtoglavih 100 tisuća dolara. 30-godišnjaku Tobyju nije bilo lako postići izgled tinejdžera Biebera pa je broj operacija kojima se podvrgnuo zaista velik – smanjio je bradu, podignuo kapke, presadio kosu, podignuo gornju usnicu te kutove usana kako bi njegov osmijeh više nalikovao na onaj mladog kanadskog pjevača.

Kitty Jay potrošila je 25 tisuća dolara da izgleda kao glumica Jennifer Lawrence. Brojne operacije su iza nje, a jesu li se isplatile pogledajte u prilogu in Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene