Nema tenzija

Tatjana i Goran zajedno izlaze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se neki bivši parovi ne mogu ni smisliti, to nije slušaj s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović i našim slavim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

41-godišnji teniski as Goran Ivanišević i 35-godišnja bivša manekenka Tatjana Dragović nisu mogli održati svoj brak, no zato su dobri prijatelji i nakon razvoda.

Pogledaj i ovo Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Hmm... Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

Roditelji su 10-godišnje Amber Marije i 5-godišnjeg Emanulea, pa su i dalje u dobrim odnosima – tako dobrim da zajedno i izlaze s društvom što je Tatjana i pokazala novom fotografijom na Instagramu.

>> Goran i Tatjana dobro se slažu i nakon razvoda

Bivši supružnici nedavno su viđeni i na nogometnoj utakmici svoga sina, a razveli su se u travnju ove godine. Nakon dugog razmišljanja odlučili su krenuti svatko u svoju stranu i to na Tatjaninu inicijativu.

Navodno nije riječ o trećoj osobi, već više među njima nema bračne ljubavi već samo prijateljske. Zadnje fotografije to su i pokazale.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene