Za sina

Goran i Tatjana dobro se slažu i nakon razvoda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović više nisu par, no u dobrim su odnosima radi svoje djece.

Bivša manekenka i tenisač odlučili su vlastite probleme ostaviti po strani. Brak Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragovićje gotov, no imaju djecu zbog koje se trude ostati u dobrim odnosima. Kamere fotoreportera primijetili su bivše supružnike na nogometnom terenu.

Pogledaj i ovo Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Hmm... Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

>> Oglasila se Tatjana: 'Kriviti druge zbog naših nevolja, znak je neznanja'

Došli su bodriti sina Emanuela koji igra za omladinski pogon NK Kustošija. Turnir malih nogometaša je okupio 16 ekipa koje kroz četiri skupine igraju za prva dva mjesta i kasnije razigravaju za finale. Za to vrijeme su bivši supružnici gledali sa strane – Tatjana je tipkala na mobitelu, dok je Goran pratio utakmicu.

Par se odlučio razvesti u travnju ove godine. Nakon dugog razmišljanja odlučili su krenuti svatko u svoju stranu i to na Tatjaninu inicijativu. Navodno nije riječ o trećoj osobi, već više među njima nema bračne ljubavi već samo prijateljske. Zadnje fotografije to su i pokazale.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene