Od dekice do sjedalice

Sve što takne malog princa, obara rekorde prodaje u Velikoj Britaniji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kraljevska obitelj najunosniji je britanski brend, a od rođenja princa Georga njihova popularnost samo raste. Kraljevska beba tako već pomaže britanskoj ekonomiji. Sve što mu princ William i vojvotkinja Kate odjenu u rekordnom roku nestane s polica.

Princ George ima samo tjedan dana no već je postao pravi predvodnik trendova. Sve što njegovi roditelji kupe za njega brojni Britanci uzimaju i za svoju djecu. Tako je sjedalica u kojoj je maleni princ otišao iz bolnice postala pravi hit među mladim roditeljima.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomalo bizarno? Pippa šokirala odabirom dara za krštenje princa Georgea!

'Očito je da roditelji prate koji su proizvodi moderni i tko su posljednje zvijezde. Tako je i ova sjedalica postala jako popularna', kaže Alex Fisher.

>> Princ Harry se raspričao o nećaku Georgeu Alexandru Louisu

Zabilježena je i veća prodaja šala od merino vune u koji je princ George bio umotan nakon izlaska iz bolnice. Stručnjaci procjenjuju da će zahvaljujući kraljevskoj bebi državna blagajna biti bogatija za 250 milijuna funti.

No, ne zarađuju samo trgovci. I humanitarne zaklade kojima pomažu Kate i William također dobivaju veći broj donacija.

'Donacije dolaze iz Britanije, ali i cijelog svijeta. Imali smo mnogo velikodušnih poklona - od ručno rađenih kolijevki iz Poljske do namještaja za dječje sobe iz Slovenije', otktiva Melanie Chew, voditeljica Zaklade.

Princ William i Kate također su objavili da ne žele darove za malog princa. Tako su zatražili da se sve daruje u humanitarne svrhe. Isto su učinili i 2011. godine kada su se vjenčali.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene