Što time postižu?

Jesu ili nisu : Tajna iza najturbulentnijih holivudskih veza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svakog dana priča je drugačija, a uglavnom se sve vrti u krug!

Gotovo svakodnevno dobivamo vijesti o parovima koji su prekinuli, pa se opet pomirili, no već za par dana prekid je opet na pomolu. Ovo je pregled parova o kojima najčešće slušamo.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Nespojivi? Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama!

1. Brad Pitt i Angelina Jolie

Angelina Jolie i Brad Pitt, ili kako su ih mediji već dali zajednički nadimak Brangelin,a jedan su od najpopularnijih parova u Hollywoodu. Za njim i dalje venu žene diljem svijeta, a ona je ideal svakog muškarca. Možda je upravo to razlog stalnih tračeva koji se šire o njihovoj vezi. Ili je sve to možda ipak istina? Najnovija priča koja je obuzela svjetske medije glasi da je Brad ne voli Angelinu Jolie, već i dalje voli Jennifer Aniston. Da stvar bude bolja, to je sve predvidio – ni manje ni više –vidovnjak.

Slavni progovorili kako im je bilo kada su se prvi puta poljubili!

Ran Bard kaže kako je glumac 'stjeran u kut', no neće je ostaviti zbog njihovo šestoro djece, a i jer bi mu to uništilo imidž. Pitt i Bard upoznali su se 2004. godine preko Jennifer Aniston, a vidovnjak mu je tada rekao kako će uskoro upoznati nekog tko će mu promijeniti čitav život.

Do prije nekoliko mjeseci glavna vijest bila je njihovo vjenčanje. Angie i Brad navodno žele uključiti svoju djecu,dvanaestogodišnjeg Maddoxa, desetogodišnjeg Paxa, devetogodišnju Zaharu, sedmogodišnju Shiloh i petogodišnje blizance Knoxa i Vivienne, u samo vjenčanje.

2. Beyonce i Jay Z

Odmah iza Brada i Angie, tu su Bey i Jay-Z čiji je brak također pod tonom medijske pažnje. Na sve strane se nagađa rastaju li se ili ostaju zajedno. O tome se počelo pričati nakon što je Solange napala Jay Z-ja u dizalu, a njezina sestra Beyonce nije reagirala.

Drugi događaj koji je pokrenuo pisanje medija bio je njihov zajednički nastup povodom njihove 'On The Run' turneje točnije njihova izvedba pjesme 'Resentment'. Naime, tijekom izvedbe popularne pjesme, 32-godišnja Beyonce izmijenila je jedan važan stih. U pjesmi, koja govori o prevarenoj ženi, Beyonce inače pjeva 's tobom sam već 6 godina', a ovog je puta stih promijenila u 's tobom sam već 12 godina', piše Hollywood Life.

Prema najnovijim tračevima najmoćnija žena svijeta i njezin suprug navodno su još uvijek samo zbog novca, a razvod će objaviti nakon okončanja zajedničke turneje. Njih dvoje, kao i obično, to ne komentiraju.

3. Justin Bieber i Selena Gomez

Nekoć davno bili su sladak par iz bajke. Danas ona pati od depresije, a on traži utjehu u drugim ženama. Bieber i Selena još su jedan od parova koji su malo skupa, pa malo prekidaju. U siječnju ove godine Selena je potajno bila dio rehabilitacijskog programa u Arizoni zbog stresa, a sada je obitelj potiče da bi joj ponovno dobro došla stručna pomoć.Ipak, ona je odlučila nastaviti sa svojim životom bez Justina Biebera. Nakon što je trpjela sve njegove skandale i avanture, odlučila je započeti život bez njega.

S druge strane, Bieber ima često problema sa zakonom. Pop zvijezda Justin Bieber priznao je odsustvu krivnju za manje ozbiljne optužbe kako bi zaključio sudski postupak pokrenut protiv njega nakon što je u siječnju uhvaćen na ilegalnoj automobilskoj utrci u Miami Beachu. Glasine o ponovnoj vezi često potiču fotografije objavljenje na njegovom ili njezinom Instagramu na kojima poziraju zajedno. Jesu li prijatelji? U vezi? Nisu u vezi? Nikome ništa više nije jasno …

4. Chris Brown i Karrueche Tran

Američki mediji raspisali su se o navodnom prekidu slavnog repera Chrisa Browna i njegove djevojke Karrueche Tran.

U showu Just Keke Tran je progovorila o svojim osjećajima kada je u pitanju njezin dečko i njegova bivša djevojka – pjevačica Rihanna. Dvadesetšestogodišnja ljepotica priznala je da ima osjećaj kao da vodi bitku s ljepoticom s Barbadosa.

Dvadesetpetogodišnjigodišnji reper i Karrueche već su nekoliko godina u burnoj vezi pa trenutna šuškanja o prekidu nitko ne doživljava ozbiljno.

5. Rihanna i Drake

Američki su se mediji raspisali o obnovljenoj vezi Rihanne i Drakea. Povod tome bio je njezin dolazak na njegov koncert u New Yorku gdje je stajala u prvim redovima i pjevala iz sveg glasa. Navodno su druženje nastavili i nakon koncerta, piše HollywoodLife.

Nakon prekida u svibnju, Drake se trudi učiniti sve samo da mu se slavna pjevačica vrati. Što god radio, čini se da mu uspjeva jer ga je pjevačica gledala s velikim divljenjem dok je izlazio na pozornicu. Po svemu sudeći, RiRi je odlučila prihvatiti njegovu ispriku i dati mu još jednu šansu.

Na kraju možemo samo reći da, kada je Hollywood u pitanju, nikada nismo na čisto tko, s kim, kada, kako i zašto!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene