Njihovo iskustvo

'Prvi puta bilo mi je odvratno!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni progovorili kako im je bilo kada su se prvi puta poljubili!

Hugh Jackman

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i sin Oscar - 2 ima zanimljivu frizuru Hugh Jackman uhvaćen u društvu sina kojeg je dosad vješto skrivao od javnosti, evo u kakvog je mladića izrastao vrckavi dječak!

Poznati glumac je prvi poljubac imao sa 9 godina, sa djevojčicom po imenu Sara.

'Rekao sam joj da mora da zna da je volim, na što mi je ona rekla da i ona mene voli. Posle toga sam je pitao da odemo iza jednog grma da se poljubimo, i tako se to desilo. To nije bio pravi, francuski poljubac, a kada je na red došao i prvi takav, pitao sam se 'koji je ovo vrag?'', priznao je slavni glumac.

Mila Kunis

Glumica, koja trenutno čeka svoje prvo dijete, otkrila je da se prvi put poljubila upravo sa Ashtonom Kutcherom. Njih su se dvoje upoznali na snimanju serije Lude 70-te davne 1998. Mila je tada imala 14 godina i tada se prvi puta poljubila, piše Us Weekly.

'Snimali smo epizodu kada su likovi iz serije išli na maturalnu zabavu, a moj je lik išao na taj važni događaj s Kelsom tj. Ashtonom. Simpatično je to što sada možemo reći da smo i na maturalnu išli zajedno', objasnila je Mila, piše Teen.

Nikada nije mislila da će to napraviti – plan je bio drugačiji!
 

Gwen Stefani

Lijepa pjevačica također je prvi poljubac imala u djeetinjstvu.
'Bila sam sa roditeljima na putovanju tokom nekog praznika. Poljubili smo se na plaži. Sjećam se da sam razmišljala cijelo vrijeme o tome kako osjećam njegov aparat za zube. Sljedećeg dana smo otišli kući, tom dečku sam napisala tri pisma, ali mi se nikad više nije javio', priznala je Gwen.

Leonardo DiCaprio

Prvo iskustvo sa francuskim poljupcem poznatom holivudskom glumcu nije ostalo u lijepom sjećanju.

'Moj prvi poljubac je bio najodvratnija moguća stvar! Ta djevojka je ubrizgala pola litre sline u moja usta i odmah nakon toga sam morao da je ispljunem!", detaljno je opisao slavni Leo.

Lisa Kudrow

'To se desilo u srednjoj školi, na proslavi 16. rođendana moje prijateljice. Poljubila sam se sa najzgodnijim tipom na tulumu! Nakon toga sam se rasplakala od sreće', priznala je slavna glumica.

Brad Pitt

Slavni ljepotan prvi je put poljubio djevojku sa 10 godina.
'Mi smo se dogovorili da ćemo se naći u garaži i da ćemo se tu poljubiti. To je bilo kao neka vrsta poslovnog dogovora. Bio sam jako uzbuđen, odmah sam otrčao kući posle toga', objasnio je glumac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene