Prava strava

VIDEO Stiže najstrašniji horor godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Australska redateljica napravila je film koji već sad slovi za najbolji horor ove godine!

Redateljica Jennifer Kent pripremila je pravu filmsku poslasticu za sve one koji vole filmove strave. Njezin film 'The Babadook' prestrašit će vas klasičnim čudovištem, ali ponuditi i brojna iznenađenja. 'U vremenima kad je horor film postao sinonim za s*anje, odluka da se na neki način distancira od ovog žanra ne iznenađuje. Babadook je briljantan film. Moderan i stvarno zastrašujuć, Kentin redateljski prvijenac ulijeva nadu', kažu kritičari.

Pogledaj i ovo showbuzz Noć vještica 'Laka noć mamice', a ako ova mamica vama poželi laku noć budite sigurni da nećete spavati!

Veliki broj kritičara mu je nadjenuo ime najboljeg horora godine, nakon što se predstavio na filmskom festivalu Sundance. Redateljica je uspjela na ekran prenijeti osvježavajući i uznemirujući osjećaj strepnje, a sam film je zapravo splet različitih podžanrova horora.

Umjesto ruke ima motornu pilom - Počinje borba protiv demona!

Radnja filma govori o majci i sinu, a odvija se šest godina nakon smrti muža, odnosno oca. 6-godišnji Samuel je hiperaktivan dječak koji je potpuno izvan kontrole, a njegova majka je sve više na izmaku snaga i sve teže ispoljava nježne osjećaje prema njemu. Samuel neprestano ima noćne more o čudovištima koja ih žele ubiti, a kada na scenu stupa misteriozna knjiga 'Mister Babadook' i majka počinje vjerovati u čudovišta.

Kent smatra da svi moramo istražiti svoju tamnu stranu. 'Vrlo je važno da se otkrije i ono dobro, ali i ono mračno i ne mislim pritom na štovanje vraga. Život se ne sastoji samo od sretnih i zabavnih trenutaka, on nije reklama', rekla je Kent i dodala: 'Mrzim biti cinična, no smatram da su neki filmovi napravljeni vrlo cinično. Napravljeni su samo da bi zgrnuli veliki novac i privukli teenagere. Oni nemaju kvalitetne glumce i redatelje, a ni priču. A često takvi filmovi nisu napravljeni ni od strane osoba koje zaista shvaćaju moć ovog žanra.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene