zla smrt

Umjesto ruke ima motornu pilom - Počinje borba protiv demona!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kultni horor klasik 'Zla smrt' vraća se na ekrane iduće godine u formatu TV serije, piše Rolling Stone.

Redatelj filma Sam Raimi koji je režirao original iz 1981. i njegova dva nastavka - "Zla smrt 2" (Evil Dead II) i "Vojska mraka" (Army of Darkness) bit će izvršni producent serije te će napisati i režirati prvu epizodu. Glumac Bruce Campbell koji je glumio u sva tri filma i imao cameo nastup u remaku 'Zle smrti' 2013., reprizirat će ulogu Asha Williamsa.

Pogledaj i ovo PR nova horor misterija ‘Netko kuca na vrata kolibe’: Hoćete li žrtvovati voljenu osobu kako bi spasili čovječanstvo?

VIDEO Najstrašniji horor filmovi novog milenija

'Uzbuđen sam donijeti seriju fanovima filma diljem svijeta, bit će sve što su oni zahtijevali: gomila demona i mnoštvo pretjeranog humora', rekao je.

Raimi je pak ocijenio da je film oduvijek bio "eksplozija". "Bruce, izvršni producent Rob Tapert i ja smo oduševljeni time što imamo priliku ispričati iduće poglavlje u Ashovoj sakatoj, ali herojskoj sagi. S motornom pilom nataknutom umjesto odsječene šake desne ruke i sačmaricom, Ash se vratio kako bi isprašio čudovišta. A ovog puta je obilje toga", rekao je Raimi.

Film prati petero prijatelja koji se nađu u kolibi u obližnjoj šumi, a ubrzo nakon dolaska pronalaze Knigu mrtvih i snimku jednog arheologa. To je ustvari drevni tekst otkriven u ruševinama Kandara i dio je sumerske civilizacije. Kada puste snimku s izgovorenim činima, neznajući prizovu demone koji žive blizu same kolibe koji ih krenu opsjedati. Ubrzo nakon toga ostaje samo jedan od njih koji se mora boriti za vlastiti život.

Serija će pratiti Asha opremljenog motornom pilom umjesto rukom, kako se bori protiv pošasti - demonskih bića iz filma. 'Ash je napokon prisiljen suočiti se s vlastitim demonima - osobnim i doslovnim. Sudbina, ispada, nema planove napustiti nevjerojatnog junaka iz svog zlog stiska', ističe se u kratkom sažetku sadržaja serije.

Raimi je još prije fanovima otkrio da na projektu radi s Campbellom i svojim bratom Ivanom Raimijem na scenariju. Ivan je zajedno sa Samom napisao scenarij za "Vojsku mraka". Sam Raimi režirao je filmove o Spidermanu sredinom 2000.-ih i "Oz veliki i moćni" prošle godine, a prethodno je bio izvršni producent u seriji "Spartak" (Spartacus). (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene