Intervju za Dnevnik.hr

Huljićeva kći pustila 'glas anđela' - otkrila i planove za budućnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad srce pjeva cijeli svijet će čuti - glavna je to misao nove TV uspješnice Stella. A jeste li već čuli kako pjeva Hana Huljić? Sada imate priliku!

Nova epizoda Stelle, donosi i nova uzbuđenja i likove. Tako će se u trećoj epizodi pojaviti i Hana Huljić, kćer para Huljić autora mnogih hitova koji slušamo u seriji Stella ali u nekim novim aranžmanima.

Pogledaj i ovo Petar Grašo Doznaje IN Magazin! Petar Grašo za IN Magazin potvrdio sretnu vijest: Hana je opet trudna, čekaju drugo dijete!

Hana studira na glazbenoj Akademiji, bavi se i slikanjem te brojnim kreativnim projektima, a otkrila nam je i svoje planove za budućnost. Hana pjeva soprano, a njezine glazbene izvedbe nerijetko se uspoređuju s 'glasom anđela' - da je to zaista tako vidjet ćete u novoj epizodi 'Stelle'.

>> Stella: Ela po prvi put pokazuje iskrene emocije i brigu za kćer jedinicu

'Nadam se da ću nakon Akademije imati priliku otići neko vrijeme na usavršavanje iz kompozicije, a želja mi je otići u London. Fasciniraju me mjuzikli, htjela bih se kretati u tom smjeru i napisati svoj mjuzikl. Još kad bih uz to pjevala, svirala, glumila, nitko sretniji od mene,haha! Ali vidjet ću gdje će me život odvesti. Ono što mi je najvažnije i gdje se sigurno vidim jednog dana je sa svojom obitelji i djecom', poručila je talentirana Hana.

Kada je rekla svojim slavnim roditeljima što želi, oni su ostali pomalo iznenađeni. 'Moram priznati da su bili iznenađeni kad sam izrazila želju za otići na audiciju. Pa čak i malo zabrinuti', otkrila je Hana. No razloga za brigu nema, pogledajte samo što vas čeka u nedjelju navečer!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene