Nova 'Stella'

Po prvi put pokazuje iskrene emocije i brigu za kćer jedinicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedjelja je dan za Stellu! A što vas čeka u večerašnjoj epizodi? Saznajte odmah!

Stella je priča o ljubavi pod svjetlima reflektora, o žrtvi koju su naši junaci spremni platiti za slavu, i, naravno, o putu glavne junakinje preko trnja do zvijezda. Prvi puta na ovim prostorima  Nova TV vam donosi glazbeno dramski spektakl.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte! Ona vas neće ostaviti ravnodušnima: 'Ljube se dobri, loši, zli'

>>> Seriju pratite i na OYO.hr!

Evo i sadržaja treće epizode:

Iako je uspjela otpjevati pjesmu za prolaz dalje, Jasminino stanje se pogoršava. Bolesna i u groznici propušta iduću fazu natjecanja na radost Ele i Lane, dok je zabrinuti Kristijan traži po cijelom gradu.

>> Oštre su suparnice - na čijoj ste vi strani?

Žiri pred natjecatelje ´Stelle´ postavlja sve teže izazove. Lana samo na prvi dojam svladava sve zadatke savršeno, izazivajući divljenje ostalih kandidata, ponajviše Matije koji iza krinke hladne i ambiciozne pjevačice vidi i neku drugu Lanu. Bolesno ambicioznoj Eli ni savršeno nije dovoljno dobro, pa neprestanim kritiziranjem kćer gura u sve dublji ponor, izazivajući u njoj osjećaj bijesa i nemoći, potpomognut sjećanjima na večer provedenu u Gavranovom stanu.

Orsat počinje sve više pokazivati naklonost prema Kiki, u nastojanju da otkrije što se to dogodilo u njezinom životu da je postala tako zatvorena i hladna. Kristijan uspijeva pronaći Jasminu, ali idilu romantičnog susreta kvari Franjin pijani ispad. U trećoj epizodi iznenadno otkriće zgrozit će hladnu i proračunatu Elu, koja po prvi put pokazuje iskrene emocije i brigu za kćer jedinicu…

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene