Grudi u prvom planu

Zadnji put kad je bila u Parizu nosila je ovu haljinu - Nova će to i nadmašiti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Reality zvijezda ponovno je bila na meti paparazza, a svojom odjevnom kombinacijom pohvalila se i na društvenoj mreži.

Kim Kardashian ponovno je otkrila i više nego što je htjela tijekom večere u Parizu sa svojim zaručnikom Kanyeom Westom.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

U potrazi za savršenom lokacijom - samo nebo je granica?

Reality zvijezda obukla je srebrni kombinezon Stephanea Rollanda i štikle, a njezina pojava ni ovoga puta nije prošla nezamijećeno.
Kimin dekolte i ovoga je puta bio u prvome planu, a otvor je bio toliko velik da bi joj grudi 'ispale van' da nije nosila bež grudnjak ispod kombinezona.

U ovome se izdanju reality zvijezda pojavila u Parizu, gdje traje Tjedan mode, a pratnja joj je bio njezin zaručnik s kojim priprema vjenčanje iz snova.

Slavni se par družio s prijateljem Riccardom Tiscijem, koji trenutno radi za Givenchy. Kim je odmah objavila i fotografiju Kanyea i Riccarda na svojem Instagram profilu. 'Moji dečki', napisala je uz fotografiju.

Zaručnici ovih dana razgledavaju potencijalne lokacije vjenčanja, a najdulje su se zadržali u palači Versailles. 'Kim se zaljubila u ovo mjesto, a i Kanyeu se sviđa', otkrio je izvor za E! News.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene