Kim i Kanye

U potrazi za savršenom lokacijom - samo nebo je granica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par Kim Kardashian i Kanye West u potrazi su za idealnom lokacijom njihova vjenčanja, a sve bi se moglo održati u palači 'Versailles'.

Zaručeni par Kim Kardashian i Kanye West ovih dana boravi u Parizu gdje razgledavaju potencijalne lokacije vjenčanja, a najdulje su se zadržali u posjeti glasovitoj palači Versailles, piše E! News.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Nakon što ih je vozač iskrcao ispred tog velebnog izdanja, starleta i reper zadržali su se dulje od planiranog, pa se nagađa da bi upravo ta palača mogla biti mjesto obilježavanja njihovog najvažnijeg dana. Prilikom izlaska, brzo su ušli u auto, a pred novinarima su bili tiho pa se nije uspjelo saznati što su odlučili.

'Iako sam se napatila, sve se isplatilo!'

Inače, Kanye i Kim navodno se sjajno provode u gradu ljubavi u koji su također stigli povodom tjedna mode, no izdvojili su vrijeme i za romantičnu večeru u njihovom omiljenom pariškom restoranu.

Kada je u pitanju slavni par, samo nebo je granica!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene