Nepresušni izvor

Nisu među živima, no i dalje gomilaju bogatstvo - Kako im to uspijeva?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Liste slavnih koji najviše zarađuju nisu ništa čudno, ali ova lista donosi slavne zvijezde koje zarađuju milijune iako više nisu među nama.

Na ovoj listi nalaze se James Dean, Bruce Lee i John Lennon, ali oni su sitne ribe u usporedbi sa ovim legendama Hollywooda.

Pogledaj i ovo Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Raskalašeni tulumi Tajne vile koja je desetljećima je bila centar zabave: Poznata imena ispričala što se događalo iza zatvorenih vrata

5. Marylin Monroe 

Monroe je 1962. preminula u do sad ne objašnjenim i misterioznim okolnostima. I dan danas ona je seks simbol i pojam ženstvenosti. 

Porno-uradak slavne glumice ipak neće na aukciju

Nakon njezine smrti 'Authentic Brand Group' preuzela je prava na sve što s Monroe ima veze, a to im godišnje donosi čak 17 milijuna dolara.

4. Bob Marley

Njegovo ime vjerojatno vas asocira na rege, iapk, neke druge njegovo ime asocira na jako puno novca. Kompanija 'Marley Beverage' zarađuje milijune od prodaje pića koje se zove 'Marley’s Mellow Mood', a 'House Of Marley' neiscrpan izvor zarade ima u audio zapisima i lifestyle brendu s njegovim imenom.

Oni godišnje na Marleyjevom imenu zarađuju 20 milijuna dolara.

FOTO Ovako doista žive mladi bogataši!

3. Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor bila je jedna od najfatalnijih žena na svijetu poznata po svojim ulogama, ali i burnom privatnom životu kao i po brojnim brakovima. 

Elizabeth je za života zarađivala milijune na liniji svojih kozmetičkih proizvoda, a tako je ostalo i nakon smrti. Njezin parfem 'White Diamonds' i danas donosi zaradu od 25 milijuna dolara.

Priznao da mu je pokojna glumica bila najveća ljubav u životu!

2. Elvis Presley

Kralj rocka i danas je jedan od najizvođenijih glazbenika na svijetu baš kao i u vrijeme kada je žario i palio svjetskom glazbenom scenom što je od njega učinilo pravu ikonu.

Korištenje njegovog imena i posjet kući u kojoj je živio i danas donose 55 milijuna dolara godišnje.

Otkrivena tajna stara 37 godina!?

1. Potpuno je jasno da se na broju jedan ove liste nalazi kralj popa Michael Jackson.

Njegova karijera, život i iznenadna smrt i dalje intrigiraju javnost. Puno detalja iz njegovog života tek sada izlazi na vidjelo. Michael je zasigurno jedna od najvećih pop zvijezda svih vremena,a to potvrđuje zarada koju ostavruje i nakon smrti.

Otkrivene nove kontroverze iz života kralja popa

Prodaja albuma enormno je porasla, a hologramski koncerti rasprodani su mjesecima unaprijed. Zahvaljujući tome Jacksonova obitelj i nakon smrti godišnje zarađuje čak 140 milijuna dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene