Objavit će biografiju

Otkrivene nove kontroverze iz života kralja popa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je kralj popa preminuo 2009. kontroverze u vezi njegovog života ne jenjavaju...

Kontroverze iz života preminulog kralja popa Michaela Jacksona ne jenjavaju čak ni šest godina nakon njegove smrti. Najnovije kontroverze o životu kralja popa iznesene su u knjizi temeljenoj na iskustvima njegovog bivšeg menadžera Franka DiLea.

Pogledaj i ovo Paris Jackson Sve zbog slavnog oca Kao djevojčica morala se skrivati ispod bizarnih maski, a danas je odrasla u ljepoticu za kojom se svi okreću gdje god da se pojavi

DiLeo, koji je imao ulogu u Scorseseovom filmu 'Goodfellas', bio je uz Jacksona na vrhuncu njegove karijere u 80-ima, a umro je 2011. u 63. godini života zbog komplikacija uzrokovanih nakon operacije srca.

Nikad viđena snimka Michaela Jacksona izašla u javnost

U posthumnoj biografiji ' DiLeo: I Am Going To Set The Record Straight' otkriveni su detalji iz Jacksonova života, a biografiju je objavio njegov bivši poslovni partner Mark Lamica.

Lamica u knjizi tvrdi da je DiLeo znao da mafija planira ubiti kralja popa te je on nastojao to spriječiti. Također je progovorio i o njegovoj opsesiji estetskom kirurgijom.

'Michael je rekao Franku u jednom telefonskom razgovoru da ne može podnijeti to što vidi lice svog oca Josepha Jacksona kad se pogleda u ogledalo. Frank mu je rekao da mora prestati s korekcijama lica jer ga fanovi više neće moći prepoznati', piše u biografiji.

Datum izdavanja knjige još uvijek nije poznat.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene