Majčin dan

Nove pridošlice u slavnim obiteljima: Danas slavimo mame!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povodom Majčinog dana, donosimo pregled poznatih dama koje su nedavno dobile najljepšu ulogu u životu – postale su mame.

Danas obilježavamo Majčin dan – blagdan posvećen svim mamama koji se slavi svake druge nedjelje u svibnju. Iako mame volimo, pazimo i mazimo svaki dan, danas je njihov dan pa im posvećujemo dodatnu pažnju.

Pogledaj i ovo Princ William Tako je, kako je Evo zašto princ William ne nosi svoj vjenčani prsten, razlog je jednostavan iako je to mnogima baš sumnjivo

Povodom dana svih mama, mi vam donosimo kratki pregled poznatih mama koje su se u novoj, navažnijoj životnoj ulozi, našle tek nedavno.

Kate Middleton i princ William svijetu pokazali princezu!

Početkom godine, Shakira je drugi put postala mama. Rodila je sinčića Sashu, a s Piqueom već ima 2-godišnjeg sina Milana. Milla Jovovich također je drugi put postala mama, početkom travnja rodila je curicu Dashiel koju posebno obožava njezina starija sestrica Ever Gabo. U rujnu prošle godine rodila je i Scarlett Johansson, a mjesec dana nakon nje, roditelji su postali i Mila Kunis i Ashton Kutcher.

 

A photo posted by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Novopečene mame su i slavne Blake Lively, koja je postala mama malene James, zatim Liv Tyler i Jessica Biel, a posljednja u nizu slavnih mama je – vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton koja je prošli tjedan rodila djevojčicu Charlotte Elizabeth Dianu.

Justin i Jessica prvi put pokazali svog malenog frajera

Nismo zaboravili niti na poznate hrvatske mame. Na samom kraju prošle godine, prinove su razveselile Nikolinu Ristović i supruga Vidoja, Lanu Klingor Mihić, koja je rodila treću kćerkicu, a roditelji su postali i Ivana Đeldum i Slaven Bilić.

Friends will be friends...

Posted by Nikolina Pisek on Monday, March 2, 2015

Novopečene mame, koje su svoje prinove dočekale u posljednjih mjesec dana, su glumice Ivana Roščić i Ana Maras Harmander te pjevačica Žanamari Lalić.

Slaven Bilić najavio vjenčanje u Turskoj - I to više njih!

Drage mame, sretan vam vaš dan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene