Školovana da preživi

Novi hit Vjekoslave i Tončija Huljića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Školovana da preživi' naziv je nove pjesme grupe Magazin s kojom će se predstaviti na predstojećem CMC festivalu u Vodicama 13. i 14. lipnja.

Ova prekrasna balada još je jedan siguran hit autorskog para Vjekoslave i Tončija Huljića koji su se nakon posljednja dva festivalska singla 'Parada' i 'Isti kao ti' namjerno odlučili za baladu.

Pogledaj i ovo Andrea Susnjara - 4 Čestitke stizale sa svih strana Zvijezda Magazina pokazala kako je proslavila 37. rođendan, u prvi plan upao je neizostavan slvaljenički komad!

'Nisam bila gola, pokrivala sam se sapunicom'

'Andrea ima prekrasan vokal koji upravo u ovakvim pjesmama najviše dolazi do izražaja. Obzirom da je u pripremi studijski album na kojem će se naći hitovi koje je Magazin iznio u posljednjih par godina i uspjeh koji je postigla pjesma 'Dušu nemaš da me na njoj nosiš' odlučili smo da je ova balada najbolja za diskografski početak Magazina u ovoj godini', rekao je Tonči Huljić.

Video spot 'Školovana da preživi' snimljen je u režiji Marija Grabovca s kojim Tonči Huljić surađuje u posljednje vrijeme, a od sutra će se moći vidjeti i u programu CMC televizije.

Osim novog studijskog albuma, nastupa na CMC i Splitskom festivalu, grupa Magazin može se pohvaliti i brojnim nastupima u Hrvatskoj i regiji.

Razlog tomu su brojni hitovi koje jedna od naših najboljih i najdugovječnijih grupa ima u svojoj bogatoj karijeri. Neki od njih okupljeni su na uspješnoj ediciji 100 originalnih pjesama na kojoj se na 5 CD-a nalazi odabir njihovih pjesama i to od početka 80-ih i njihovog prvog albuma 'Slatko stanje', evergreena 'Piši mi', 'Kokolo', 'Put putujem' pa da novijih poput "Sijamski blizanci" u izvedbi Andree Šušnjare.
Pjesmu 'Školovana da preživi', autora Tončija Huljića (glazba), Vjekoslave Huljić (tekst) i Fedora Boić (aranžman) preuzmite s našeg servera: radio.crorec.hr

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene