Samouvijerena pjevačica

Ne brinu je kritike na račun izgleda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Šušnjara ekskluzivno je otpjevala refren svoje nove pjesme te otkrila kako je kritike na račun izgleda uopće ne brinu.

Andrea Šušnjara raspričala se o životu u novoj sredini, kritikama na račun stylinga, 27. rođendanu koji će proslaviti sljedećeg tjedna, prijateljstvu s Ivanom Huljićem i brojnim drugim temama.

Pogledaj i ovo showbuzz Odnedavno slobodna Ekskluzivno otkrila: "Ni jedna se žena nikad ne bi smjela osjećati kao broj"

Bivša i sadašnja članica: I Andrea želi van grupe Magazin

Nakon 8 mjeseci grupa Magazin snimila je novu pjesmu radnog naslova 'Školovana sam da preživim', čiji je refren ekskluzivno za In Magazin otpjevala Andrea Šušnjara.

Andrea Šušnjara oduševljena je novim uratkom bračnog para Huljić, za koji će za desetak dana snimiti i atraktivan videospot.

'Magazin je institucija, tako da mi čak i ne moramo toliko brzo izbacivati pjesme i spotove jer je Magazin jedna konstanta na estradi, tako da je nama dovoljno da imamo nekoliko hitova godišnje', rekla je Andrea.

Iako su zadnji singl 'Isti ko ti' izbacili prije 8 mjeseci, Magazinci su sve ovo vrijeme radili punom parom, a raspored njihovih koncerata gotovo je popunjen do kraja ljeta. Dok ima gaža, Andreu ni najmanje ne brinu učestale kritike na račun njezina stylinga.

'Ja sam ovako dosta van svih tih zbivanja, nisam baš u estradnim krugovima, živim dosadan, mirni život ovdje na Čiovu, tako da nisam ja ni neki tip koji se brine, zabrinjava oko nebitnih stvari', priznala je.
Cijelu Andreinu priču pogledajte na InMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene