Novi dar

Modrićev sin ide tatinim stopama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naš poznati nogometaš Luka Modrić ponosan je na svojeg 3-godišnjeg sina kojemu je darovao prve kopačke, a fotografiju je podijelio s fanovima na Instagramu.

'Teško je riječima opisati njegovu sreću kad ih je prvi put ugledao', otkrio je 28-godišnji Luka Modrić koji je objavio novu fotografiju sina.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

Maleni je dobio svoje prve prave kopačke, a Modrićevi pratitelji na Instagramu odmah su prokomentirali kako će njegov sin jednog dana biti najveća zvijezda španjolskog nogometnog kluba Real Madrid u kojem i sam Luka trenira.

>> Luka Modrić pokazao kćerkicu

3-godišnji Ivan očito je od oca naslijedio talent za sport jer je sa samo dvije i pol godine s Lukom zaigrao stolni nogomet.

Sretna obitelj Modrić uživa u slobodnom vremenu, a njihovoj maloj obitelji prije pet se mjeseci pridružila i  malena Ema koju su Vanja i Luka krstili prije tri mjeseca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene