Sretna obitelj

Luka Modrić pokazao kćerkicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naš slavni nogometaš Luka Modrić na nogometnom terenu je neustrašiv, baš kao i u privatnom životu kada je riječ o njegovoj obitelji. Svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi s voljenima.

Naš uspješan nogometaš Luka Modrić, koji trenutno igra u Real Madridu, našao je vremena na boravak u Zagrebu kako bi s obitelji proslavio treći rođendan sina Ivana.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Luka Modrić bome su se promijenili! Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

U krugu obitelji i prijatelja, Luka se najbolje osjeća, a sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio je nekoliko fotografija s proslave. Bila je to i prilika da sa svijetom podijeli fotografiju svoje kćerkice Eme koju je Vanja rodila prije nekih mjesec dana.

>> Luka Modrić ima razloga za slavlje - stigla druga beba!

Luka danas neće zaigrati u reprezentaciji u utakmici sa škotskom, no vatreno će navijati na tribinama. Njih dvoje će zaigrati za reprezentaciju 10. lipnja kada će hrvatska reprezentacija odigrati prijateljsku utakmicu s portugalskom u Ženevi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene