Razglednica iz Splita

I kad je zakopčana do grla, Seve mami poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni turisti, prolaznici, čak i domaćini nisu mogli skriti oduševljenje kada je naša najpopularnija pjevačica, a njihova sugrađanka, prošetala rodnim gradom, baš kao svjetskom modnom pistom.

Nesvakidašnji outfit iz jedne od posljednjih Dolce & Gabbana kolekcija, košulja na velike bijele točke te suknja s printom rimskih careva, koji su prolaznike podsjetili na Dioklecijana, sjajno se uklopio u Severinin splitski đir.

Pogledaj i ovo Severina - 4 kakav prizor! Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

Postoji li novi muškarac u njezinom životu? Seve je sama odgovorila

Ovaj glamurozan look dodatno je upotpunila i accessorizeom spomenutog modnog dvojca - naočalama, ogrlicom i rajfom, Manolo Blahnnik cipelama te Diorovom torbicom.

Nakon šetnje gradom, gdje ju je objektivom uhvatila poznata splitska fotografkinja Sonja Dvornik. 

Severina se u sjajan uspjeh nove pjesme uvjerila i na prošlotjednim nastupima u Čakovcu, Primoštenu i Budvi, gdje su najveću euforiju izazvali upravo prvi taktovi Uno momenta. Njezina nova pjesma u nešto više od dva tjedna od premijere ima nevjerojatnih 8,7 milijuna pregleda na Youtubeu. 

Popularna pjevačica trenutno odmara u Dubrovniku, a već se priprema za snimanje spota za ljubavnu pjesmu sa Sašom Matićem. Severina 15. kolovoza nastupa u Zadru, a 16. u Vodicama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene