Kava na stradunu

Postoji li novi muškarac u njezinom životu? Seve je sama odgovorila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezini koncerti pune dvorane širom Lijepe naše, najnoviji hit Uno momento osvaja top ljestvice, izgleda bolje nego ikad... Severina ima mnogo razloga biti sretna i zadovoljna.

Za popiti kavu sa Severinom trebate uistinu imati strpljenja. Naime svako pet minuta prekidaju vas njezini obožavatelji željni fotke za uspomenu. Strpljiva pjevačica svakome udovolji želji. Sa zanimanjem obožavatelja može se mjeriti i ono fotoreportera koji našu najpoznatiju pjevačicu fotografiraju na svakom koraku.

Pogledaj i ovo Severina "Seve, imam..." Severina izazvala ludnicu u haljinici u kojoj je morala paziti na svaki pokret, obožavatelji joj uputili i zanimljive ponude!

Severina objavila novu seksi fotografiju bez šminke: Kako vam izgleda bolje?

U Dubrovniku su je snimili u noćnom izlasku okruženu s nekoliko prijatelja i odmah su krenula nagađanja kako je u njezin život ušao novi muškarac. No, Seve je priznala kako nema novih muškaraca u njezinom životu no poručila je kako je dobrodošao 'samo ako je zgodan'.

U Dubrovnik je stigla na odmor, a u prebukiranom rasporedu uspjela si je priuštiti tek tri dana. I u ove vruće dane Severina izgleda besprijekorno.

Nosila je kreacije Anamarije Asanović, Tamare Bombardeli, Matije Vuice i naravno Aleksandre Dojčinović u čijoj je haljini strpljivo pozirala fotoreporterima. U crnoj haljini sa suncobranom i lepezom bila je vjerojatno najelegantnija dama viđena ove godine na Stradunu, a nadala se, da će proći inkognito.

I dok se cijela regija trese uz njezin hit Uno momento Severina se već priprema za snimanje spota za ljubavnu pjesmu sa Sašom Matićem. Nakon ovog kratkog odmora u Dubrovniku Severina 15. kolovoza nastupa u Zadru, a 16. u Vodicama.

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene