Oduševila i Zadar

Seve je seksi izdanja zamijenila damskim - Koje joj bolje stoji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoju ljetnu turneju diljem Jadrana Severina je počela još u lipnju u popularnom zadarskom klubu Hitch bar, da bi po drugi put, za kraj ljeta opet nastupila protekle subote.

Prije koncerta Severina je prošetala zadarskom Kalelargom u haljini modnog dvojca Dolce&Gabbana te je zastala ispred crkve Sv. Donata gdje se fotografirala sa brojnim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Severina pokazala seksi tijelo prije nastupa u Vodicama

Hitch bar na plaži Kolovare nije mogao primiti sve koji su željeli doći na koncert. Mnogobrojni obožavateljji gledali su koncert sa okolnog šetališta i sa svojih osvijetljenih brodica s obzirom da se club nalazi uz more što je dalo poseban ugođaj koncertu.

Severina je s koncertom počela oko ponoći, pojavivši se u atraktivna kombinezonu i odmah na prvim taktovima svog velikog hita Brad Pitt izazvala euforiju da bi onda nanizala set pjesama koje su atmosferu dovele do usijanja - Uzbuna, Ko me tjero, Tarapana, Lola, Hurem i Uno momento kao trenutno najslušanija pjesma u regiji. Hitch je puna dva i pol sata plesao i pjevao u ritmu Severine.

Drugi koncert ovog ljeta u Hitch baru potvrda je da se Zadar i Severina vole javno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene