Pohvalila se

FOTO Kakve samo trbušnjake Seve ima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Više nego ikada prije, Severina dijeli svoje privatne trenutke s obožavateljima.

Popularna pjevačica Severina dobro se odmorila i sada je spremna za nove nastupe. Prvi u nizu je bio nastup u Haciendi u Vodicama, a na svojem Facebooku objavila je seksi fotografiju. Pozirala je u seksi mini hlačicama i čipkanom topiću koji je otkrio njezine trbušnjake i utegnute preplanule noge.

Pogledaj i ovo showbuzz Na nastupu FOTO Seve opet provocira – otkrila utegnutu stražnjicu

Uživa u Splitu s najvažnijim muškarcem u njezinom životu!

 

Obožavatelji su došli iz svih krajeva Dalmacije. Kao i na prethodnim koncertima ovog ljeta, bilo je mnogo onih koji nisu mogli ući u klub s obzirom na popunjenost, tako da su i u Vodicama mnogi ostalih ispred vrata. Već dobro poznati prvi taktovi Brad Pitta bili su signal da Severina izlazi na pozornicu te je odmah izazvala oduševljenje svoje publike.

Nizao se hit za hitom, a najveću euforiju je izazvao aktualni singl Uno momento kojeg je Severina u tijeku večeri morala izvesti dva puta. Mnogobrojna publika je pratila svaki Severinin pokret uživajući u prekrasnoj večeri i koncertu koji je trajao oko dva i pol sata, dok su Severinu nakon koncerta ispratili gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Samo dan prije objavila je i fotografiju iz rodnog Splita sa svojim najdražim muškarcem, sinom Aleksandrom. Večeras nastupa u Zadru, a zatim odlazi na kratki odmor ne bi li se pripremila za nadolazeće koncerte i projekte ove jeseni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene