mama-menadžerica

Od kućanice s Beverly Hillsa do ključne igračice u Hollywoodu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

59-godišnja Kris Jenner prava je pokretačka snaga iza svoje šestero uspješne djece koja su danas svi od reda - milijunaši. Mama menadžerica napravila je pravi brend od svojeg imena.

Nova sezona reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' košta čak 100 milijuna dolara. Trebale su godine da dođu do toga, no slavna reality obitelj danas zarađuje milijune zahvaljujući svojem imenu.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner dobro ga je poznavala Bivša članica obitelji Kardashian na društvenim mrežama posvetila je objavu preminulom O.J. Simpsonu

Usprkos mučninama: Trudna Kim Kardashian u lateks haljini - imala ispad na Twitteru

Iza svega stoji Kris Jenner, ili poznatija kao mama-menadžerica (momager), koja se svoju djecu pretvorila u milijunaše! I dok se sada više priča i piše o njezinog bivšem suprugu Bruceu Jenner koji je postao žena, pažnju zaslužuje i majka šestero djece koja itekako zna unovčiti svoje ime.

Početak klana Kardashian - Jenner

Njezina karijera poslovnog mogula započela je dosta kasno. Prvi put se udala s 22 godine za odvjetnika Roberta Kardashiana koji je slavu stekao branivši O.J. Simpsona 1995. S njim je upoznala i luksuzni stil života Beverly Hillsa.

Do svoje 30. godine rodila mu je četvero djece – Khloe, Kimberly, Koutney i Roberta Jr. Zbog kratkotrajne afere s 23-godišnjim nogometašem njezin brak se raspao.

 

A video posted by @krisjenner on

1990 godine, dok je još bila u procesu razvoda, upoznala je Olimpijca Brucea Jennera. Oboje su imali po četvero djece i želju za još. Zbog ljubavi na prvi pogled, Kris je požurila svoju rastavu, te se u roku mjesec dana nakon razvoda, udala za Brucea. Budući da se odrekla novca kojeg bi možda dobila razvodom, a oboje su bili navikli na luksuzni stil života, trebalo je smisliti način zarade.

Klonovi napadaju – Koja je na kraju prava Kim Kardashian?

Kris Jenner je tada vidjela u svojem mužu izvrsnu priliku zarade. U to vrijeme Bruce Jenner je davao motivacijske govore, no čim je Kris počela raditi kao njegova menadžerica i publicistica. 1995 godine rodila im se kćer Kendall, a 1997 kćer Kylie. Bruceova karijera je bila u usponu zahvaljujući Krisinom radu i trudu.

Kreće reality show

Caitlyn Jenner heroina novog doba: Upoznajte i druge transeksualne osobe koje su promijenile svijet

S desetero djece pod istim krovom i Kiminom seks snimkom 2007, Kris je uočila još jednu priliku da se profitira. Pristupila je Ryanu Seacrestu s idejiom o reality showu koji bi pratio njihovu obitelj. Nakon pokusnog snimanja, emisija 'Keepin Up With the Kardashians' je imala premijeru na E! kanalu s početnom gledanosti od 898 tisuća gledatelja.

Emisija ulazi u svoju 10. sezonu, a danas su sva Krisina djeca milijunaši. Kim Kardashian se procjenjuje na 85 milijuna dolara, Khloe na 25 milijuna, Kourtney 20 miljuna, Kendall na 6, Kyle na 5 i jedini sin Robert na 2,75 miljuna.

Kris Jenner vodi vlastitu produkcijsku kompaniju 'Jenner Communications', promovira vlastitu kuharicu 'U kuhinji s Kris', javno je pružala potporu svojem bivšem mužu Bruceu Jenneru nakon što je postao Caitlyn Jenner. Iako je mnogi prozivaju s negativnim komentarima, Kris Jenner prava je poslovna žena od koje se može mnogo toga naučiti. No prije svega, ona je mama koja želi osigurati najbolje svojoj djeci. Ima li što loše u tome?

 

A photo posted by @krisjenner on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene