Chanel 4

Seks šale na račun princa Harryja dovele u nevolju BBC

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi znamo da je princ Harry pravi šaljivac, no kada se šali na račun kraljevske obitelj to na kraju ne završi najbolje.

Sjećate se prošlogodišnjeg ludog tuluma princa Harryja u Las Vegasu na kojem je ostao bez gaća? E pa ti i mnogi drugi događali bili su inspiracija za šale na njegov račun u britanskom TV showu 'Fresh Meat' koji se emitira na Chalen 4 BBC-a.

Pogledaj i ovo Princ Harry Progovorio o očevoj bolesti! Princ Harry dao je odgovor na goruće pitanje je li moguće ponovno ujedinjenje njegove obitelji: "Hmm, gledajte..."

No svaka akcija ima posljedicu, pa bi ih neugodne šale na račun kraljevske obitelji mogle i skupo koštati, piše Telegraph. Glavni krivac je komičar Jack Whitehall koji je očito prešao granicu kada je spomenutu seks uz ime princa Harryja. 'Odvest ću te na mjesto oko King's Roada gdje je prince Harry dobio 'hand job' od asistentice Abercrombie & Fitch', našalio se Jack u zadnjoj epizodi.

>> Djevojka princa Harryja Cressida Bonas glumila u TV seriji gdje su maloljetnici nudili seksualne usluge

'Mediji ne bi trebali uključivati kraljevsku obitelj u tom kontekstu. To je potpuno neprikladno i uvredljivo', ističe konzervativac Andrew Rosindell. Ipak, s BBC-a brane britak humor svojeg zaposlenika. 'Show je od početka zamišljen kao kombinacija drame i komedije. Jack je to izjavio u kontekstu epizode, ne privatno', stoji u priopćenju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene