Harryjeva djevojka

Novi kraljevski skandal? Povod bi mogle biti seksualne usluge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate se golišavih fotki koje su izašle nakon Harryjevog zabavljanja u Las Vegasu? E pa njegova djevojka Cressida Bonas isto je otvorena za dobru zabavu – u TV seriji.

Da svaki par nađe svoju polovicu, pokazalo se i na slučaju princa Harryja i Cresside Bonas. Oboje otvoreni za zezancije i lude tulume, ona se pak okušala u jednoj britanskoj TV seriji gdje je Cressida glumila navijačicu koja spada u skupinu tinejdžerki koje nude seksualne usluge kako bi podmitile suce na natjecanju.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

>> Kraljevski obračun - na čijoj ste vi strani?

Iako je to fiktivna radnja TV serije namijenjena tinejdžerima, britanski mediji šuškaju kako se to ne sviđa kraljevskoj obitelji.  Serija je snimljena 2009. kao britanski odgovor za hit američku seriju 'Tračerica' koja je bila veliki hit.

Cressidi je danas neugodno kada se spomene ta uloga – vrlo je povučena te je se rijetko može vidjeti u društvu princa Harryja. Ipak, prije nekoliko tjedana paparazzima novi kraljevski par nije mogao promaknuti pa su viđeni kako zajedno izlaze nakon večere.

U kraljevsku obitelj bi mogla uči još jedna 'otkačena' članica, možda će ona i Harry sada i zajedno organizirati lude zabave! Njih dvoje su zajedno od 2012., a za sljedeću godinu planiraju se i zaruke i samo vjenčanje.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene