Lifestyle četvrtak

Šašavi trikovi za seksi liniju - bez gladovanja i vježbanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Došao je opet taj dan – četvrtak! Otkrivamo vam nove detalje iz lifestylea bogatih i slavnih, a sada su na red došli trikovi kojima održavaju svoju vitku liniju.

Iako se mnogo toga već zna o skidanju suvišnih kilograma, ta tema nikada ne blijedi u Hollywoodu. Mnoge slavne zvijezde imaju svoje male trikove kako ostati vitke i izgledati lijepo, a neke od njih sada vam i otkrivamo u sklopu naše LIFESTYLE rubrike četvrtkom.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston nakon posjeta kirurgu... Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

Lifestyle četvrtak: Plastične operacije kojima nisu odoljele ni najveće hollywoodske dive!

1.    Megan Fox trenutno čeka svoje drugo dijete, no nakon poroda sigurno će se poslužiti starim trikom kako bi što prije skinula nakupljene kilograme. Naime, prije svakog obroka popije malo jabučnog octa kako bi potaknula metabolizam i brže izgubila kilograme.

2.    Elizabeth Hurley otkrila je kako je izgubila 5 kilograma u tjedan dana! 'Pijem minimalno šest čaša vode dnevno', rekla je Liz, a osim vode cijeli tjedan je jela juhu od luka, pilećih kostiju, celera, soli i papra – to je bezmasna juha koja pruža sve hranjive sastojke.

3.    Kim Catrall ima i svoju malu tajnu. Za vrijeme snimanja 'Sex i grada' jela je samo losos tri puta na dan kako bi izgledala dobro – i upalilo je!

4.    Uma Thurman jede samo sirovu hranu, tako dobiva sve hranjive sastojke koji se uništavaju kuhanjem

5.    Miranda Kerr isto ima jedan mali trik. Preko svakog obroka polije 4 žlice kokosovog ulja.

6.    Madonna je pobornica 'zračne dijete' koja se temelji na tome da se zagrize hrana, no ne proguta se zalogaj. Dijeta bi zapravo trebala zavarati organizam i navesti želudac da misli da je sit.

7.    Vježbanje ne ulazi u ove trikove, no Mel B voli tjelesnu aktivnost. Rekla je kako je kilograme nakon trudnoće izgubila jer se pet puta dnevno seksala sa suprugom Stevenom.

8.    Jennifer Aniston nikada ne propušta doručak, no prije doručka popije čašu mlake vode s limunovim sokom.

9.    Beyonce ima djelotvoran detoks plan koji se provodi deset dana. Po cijele dane pije mješavinu javorovog sirupa, limuna i kajenskog papra.

10.    Modna dizajnerica Victoria Beckham ima mali trik kojim pobjeđuje bore. Svaki dan radi joga vježbe za lice ispred ogledala kako bi joj koža ostala mladolika i elastična.

S obzirom da je Božić sve bliže, možda i nije na odmet neki savjet i poslušati - ipak, valja se i dodatno informirati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene